Diensten

Transport

Voor elk transport vraagstuk is er een oplossing. Wij zorgen ervoor dat er altijd een passende oplossing zal worden geboden en het transport naar alle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Ook eventuele ontheffingen kunnen door ons worden verzorgd.

Door het innovatieve en steeds vernieuwende wagenpark kunnen wij verschillende vormen van transport aanbieden. Door elk op een hun eigen wijze unieke voertuigen hebben wij een breed pakket aan mogelijkheden. Van een korte bakwagen in de binnenstad, een lange bakwagen met schuifbumper, tot trekkers met oplegger.

Ook voor het lossen van het transport zijn legio mogelijkheden. Of het nu gaat om het lossen naast de auto of materialen gelijk in het werk monteren, wij verzorgen het allemaal!

Wilt u een passend aanbod neem dan contact op.

Autolaadkranen

Door verschillende soorten autolaadkranen kunnen wij de juiste oplossing bieden per project. Denk bijvoorbeeld aan het bevoorraden van een steiger met bouwmaterialen, het hijsen van HSB wanden, prefab betonelementen, plaatsen van glas en kozijnen tot het monteren van materialen gelijk in het werk en nog veel meer.

Wij beschikken over meerdere autolaadkranen met verschillende bakmaten. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste configuratie inzetten op een project. Of het nu gaat om een korte laadbak met 16m1 mastlengte of met 30m1 mastlengte, of juiste een lange bakwagen met lange kraan of een trekker met semi-dieplader met autolaadkraan. Wij kunnen het allemaal verzorgen. Hierdoor kunnen wij u altijd de juiste oplossing bieden.

Ook het verzorgen van ontheffingen kan door ons worden verzorgt. Ook dit hoort bij het totaal ontzorgen van u als opdrachtgever.

Daar waar nodig kunnen wij de autolaadkranen voorzien van een legio aan hulpmiddelen om het project op een betere en vooral veiligere manier uit te kunnen voeren. Voorbeelden hiervan zijn o.a. een Evenaar, Pallethaak, Klemmen, Vuilcontainer of een Glaszuiger. Wij verzorgen dit uit eigen beheer.

Wilt u een passend aanbod neem dan contact op.

Opslag

De opslag van uw bouw gerelateerde materialen is bij ons in goede handen. In onze droge verwarmde opslag staan uw materialen veilig opgeslagen tot u ze nodig heeft. Hierdoor hoeft u zelf geen ruimte voor opslag te gebruiken maar kunt u deze ruimte gebruiken voor andere doeleinden. Ook het transport van deze materialen bij u vandaan en naar de eindbestemming kunnen wij verzorgen.
Het totaal ontzorgen van u als opdrachtgever is onze missie. 

Wilt u een passend aanbod neem dan contact op.